İlginizi Çekebilir
  1. Ana Sayfa
  2. Genel

Ücretsiz Plesk Panel Trial Lisans Alma

Ücretsiz Plesk Panel Trial Lisans Alma
+ - 0

Siz değerli müşterilerimize geçmişte olduğu gibi günümüzde de bir çok hizmet vermeye devam etmekteyiz. Yeni hizmetlerimizin arasına ücretsiz plesk panel trial lisans almayı da ekliyoruz. Evet yanlış duymadınız bu hizmetimiz siz değerli müşterilerimize tamamen ücretsiz. Yazımızı fazla dağıtmadan direkt olarak nasıl yapılabilir aşamasına geçelim.

Öncelikle buradaki bağlantıdan lisansı alacağımız web sitesine giriş yapıyoruz. Ardından Giriş Yap butonuna tıklayarak ilerliyoruz.

Açılan ekrandan SNET müşteri hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Eğer hesabınız yok ise alt kısımda bulunan Yeni hesap oluştur butonundan yeni bir hesap oluşturabilirsiniz.

Giriş yaptıktan sonra üst tarafta bulunan Hizmetler sekmesinin altında bulunan Ücretsiz Plesk Lisans butonuna tıklayarak tekrar en başta paylaşmış olduğumuz sayfaya yönleneceksiniz.

Not: Eğer halihazırda giriş yapılmış bir hesabınız var ise otomatik yönlendirilirsiniz.

Ücretsiz plesk trial lisansı alacağımız ekrana geldik. Bu ekrandan Kopyala butonunu kullanarak direkt olarak lisansınızı kopyalayabilir dilerseniz yeni kod alarak kullanım sağlayabilirsiniz.

Not: Lisanslar günlük olarak güncellenmektedir. Her gün saat 00:00 da eski lisanslar silinmekte ve ortalama bir kaç saat içerisinde yenileri üretilmektedir. Her lisansın en fazla 3 sunucuya tanımlanabildiğini de hatırlatmak isteriz.

Yazar Hakkında

Yorum Yap